Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Δές πώς να είσαι στιλάτη και ζεστή στα χιόνια!! Ο καιρός κρύωσε για τα καλά και ο Δεκέμβρης  μας αποχαιρέτισε στολίζοντας   με το λευκό του πέπλο όχι μόνο τα βουνά μας, αλλά και τις πόλεις! Είναι ώρα για εκδρομή στα χιόνια! Ώρα για παιχνίδια στα χιόνια...Καλός ο Χειμώνας μας χρειάζεται και η βροχή και το χιόνι! Ας το χαρούμε λοιπόν όσο είναι κάτασπρο και αφράτο.


 Δίνεται η ευκαιρία για παιχνίδι τόσο στα παιδιά, όσο και στους μεγαλύτερους!
Τώρα είναι η πλέον κατάλληλη ώρα να κατεβάσεις από την ντουλάπα σου τα ζεστά ρούχα του χιονιά!


 Έτσι θα είσαι έτοιμη μόλις το επιτρέψει ο καιρός να αποδράσεις από την πόλη, για μια σύντομη εκδρομή στο βουνό με τους φίλους σου.

Ψάξε για ρούχα τα οποία θα σου εξασφαλίσουν ζεστασιά και θα εξισορροπήσουν την εξωτερική με την εσωτερική θερμοκρασία του σώματος σου.

Ας τα πάρουμε με την σειρά:


1. Τα ισοθερμικά με την ειδική τεχνολογία τους, είναι η πλέον ιδανική λύση για τις χαμηλές θερμοκρασίες!2. Καλό είναι να έχεις μαζί σου ένα fleece γιλέκο ή μπλούζα!3. Φόρεσε ειδικά παντελόνια! 

Τα οποία θα σε κρατήσουν ζεστή και όπως ξέρεις, όταν τα πόδια είναι ζεστά, τότε όλο το σώμα είναι ζεστό!

4. Πάρε μπότες ζεστές  με εσωτερική επένδυση αδιάβροχες ή ορειβατικές. 5. Φόρεσε μπουφάν αντιανεμικό σε έντονο χρώμα, το οποίο να δένει με το υπόλοιπο sport look σου.


 

6. Ολοκληρώνεις την συνολική σου εμφάνιση με ζεστά γάντια, σκουφάκια και σακίδιο!


7. Και τέλος, μην ξεχάσεις  την αντηλιακή κρέμα σου, τα γυαλιά ηλίου και ένα lipstick που θα βοηθάει τα χείλη σου να ενυδατώνονται!   

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...