Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Γκρι καρό: Πώς θα φορέσεις την πιο ισχυρή τάση της σεζόν!!



Πάνε δυο εβδομάδες τώρα που η ντουλάπα μου έχει αποκτήσει χειμερινή όψη! Τα λεπτά πολύχρωμα ρούχα του καλοκαιριού και του όψιμου φθινοπώρου, έδωσαν την θέση τους σε υφάσματα με ζεστή, χουχουλιάρικη υφή και σκούρες αποχρώσεις.
 Οι κρεμάστρες ντύθηκαν αναλόγως, τις βερμούδες και τα γαλάζια τζίν αντικατέστησαν μαύρα τζίν  παντελόνια, οι φλοράλ, αέρινες φούστες κρύφτηκαν ψηλά στα πάνω – πάνω ράφια της ντουλάπας και την θέση τους πήραν γκρι, μπορντό, μαύρες φούστες.

                         Πώς να είσαι καλοντυμένη τον Νοέμβριο!
 Μόνο τα πουκάμισα παρέμειναν με σταθερή αξία το λευκό τους χρώμα και το ύψος στα μανίκια να κυμαίνεται σε κοντό, ¾  ή μακρύ, ανάλογα πως θα φορεθούν και σε ποιά περίσταση (με casual ή πιο κλασική επιλογή).

Κάπου εκεί ανάμεσα στις μαύρες φούστες υπάρχει μια κλασική καρό φούστα σε γραμμή Α και στολισμένη με υπέροχα τετραγωνάκια σε όλους τους τόνους του γκρι. Από σκούρο ''ανθρακί'' μέχρι ανοιχτό γκρι σχεδόν λευκό!
 Όταν την συνδυάζω με λευκό πουκάμισο ή λευκό t shirt αποτελεί την ιδανική επιλογή για το γραφείο (office look).
 Φυσικά φροντίζω να πλαισιώνω αυτή την εμφάνιση με εντυπωσιακά αξεσουάρ. 


     Τα καρό λοιπόν συνεχίζουν να αποτελούν την πιο hot τάση της σεζόν.
 Μας συστήνονται με πολλούς τρόπους και μπορούμε να τα φορέσουμε σε παντελόνια, φούστες, σπορ βαμβακερά πουκάμισα ή κλασικά παλτό!  


Προσέχουμε το ύφασμα του ρούχου μας να είναι καλής ποιότητας, ούτως ώστε να αναδεικνύονται τα καρό prints. Διότι εύκολα μπορούν να μετατραπούν σε άκομψες τεθλασμένες γραμμές και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουμε καθόλου.   



Το καρό είναι must!Γιατί όχι! Τολμούμε να φορέσουμε ένα γκρι καρό παντελόνι, συνδυασμένο με ένα μονόχρωμο ζιβάγκο ή ένα λεπτό πουλοβεράκι με V λαιμόκοψη.


 Ας τα χαρούμε αυτά τα λατρεμένα τετράγωνα στο ντύσιμο μας, με την άδεια όλων των σχεδιαστών μόδας, αφού πήραν το καρό γκρι αυστηρό κοστούμι και το άλλαξαν στο πιο φρέσκο και trend κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας!   

   



            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...