Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Οι φούστες του χειμώνα είναι πλισέ και σε κολακεύουν!



Εάν θέλεις να έχεις ποικιλία στο ντύσιμο σου στις καθημερινές σου εμφανίσεις μπορείς να εντάξεις στο πρόγραμμα σου  τις πλισέ φούστες διότι αποτελούν ίσως ένα από τα πιο αγαπημένα και ευκολοφόρετα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας.


 Επιλέγοντας να φορέσεις μια πλισέ φούστα στην έξοδο σου καταφέρνεις να είσαι ντυμένη με στυλ, αναδεικνύοντας την θηλυκότητα σου, ενώ το γεγονός ότι μπορούν πολύ εύκολα να κολακεύσουν και να προσαρμοστούν κατάλληλα σε κάθε γυναικείο σωματότυπο τις καθιστά το ιδανικό κλειδί που σε βγάζει από τη δύσκολη θέση, τι να διαλέξεις!

 

1.Midi πλισέ φούστα!




Για να έχεις ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα στο ντύσιμο σου, η midi φούστα συνδυασμένη με μεταξωτό πουκάμισο ή μεσάτο σακάκι και ψηλοτάκουνες γόβες, θα σε βοηθήσει να έχεις μια κλασική εμφάνιση, χωρίς να αισθάνεσαι αμήχανα για την περιφέρεια σου.


 Επιπλέων η midi φούστα σε μεταλλικές αποχρώσεις χαρίζει λάμψη σε κάθε πρωινό ή απογευματινό ντύσιμο, συνδυάζοντας ανάλογα την περίπτωση πουλόβερ, φούτερ, δαντελένιο τοπ ή μακρυμάνικο crop top και πέδιλα όπως φόρεσε η Selena Gomez.


  Αν θέλεις να δώσεις ιδιαίτερο στυλ στην εμφάνιση σου, επέλεξε μαύρη πλισέ φούστα από τούλι, με εσωτερική φόδρα σε πιο κοντό μήκος και δερμάτινο σακάκι.

 

2. Maxi πλισέ φούστα!

Αν η επιθυμία σου είναι να φαίνεσαι μερικούς πόντους πιο ψηλή απ’ ότι πραγματικά είσαι, μη διστάσεις να φορέσεις μια maxi πλισέ φούστα μονόχρωμη ή floral. Εκτός από πιο ψηλή θα φαίνεσαι και πιο αδύνατη. Το σκίσιμο στο πλάι εάν υπάρχει θα προσθέσει τσαχπινιά στο στυλ σου.


 

3. Mini πλισέ φούστα!

 

Ίσως να θυμίζει την παιδική ηλικία, ειδικά οι καρό, αλλά εάν έχεις την τύχη με το μέρος σου και τα πόδια σου είναι καλοσχηματισμένα, ψηλά  και αδύνατα, επέλεξε να φορέσεις μια mini πλισέ φούστα. Συνδύασε την με πουλόβερ και μεσάτο νεανικό jacket για πανωφόρι, δίνοντας έτσι μια νεανική, ανέμελη διάθεση στο look σου.   


    

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...