Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Δείτε πώς ...ένα κλαδί ελιάς έγινε Χριστουγεννιάτικο στολίδι!



Δείτε πώς …ένα κλαδί ελιάς από σύμβολο ειρήνης μετατράπηκε σε 

Χριστουγεννιάτικο
 στολίδι – σύμβολο αγάπης!




Πω-πω!!   Αυτά τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια τι όμορφα που είναι!!
Αν και Νοέμβριος  ακόμα, όμως δειλά-δειλά τα καταστήματα έχουν αρχίσει να στολίζουν τις βιτρίνες τους με Χριστουγεννιάτικα δώρα.
Σε λίγες ημέρες θα στηθούν και στις πλατείες τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα, σε μια προσπάθεια να ζεστάνουν τις καρδιές των ανθρώπων, με τα πολύχρωμα, ζωηρά φωτάκια τους.


Όλα θα φαντάζουν όμορφα, γιορτινά και ένα χρώμα Χριστουγεννιάτικο θα απλωθεί παντού, πλημμυρίζοντας τις καρδιές μας με συναισθήματα αλληλεγγύης, φιλανθρωπίας, αισιοδοξίας και αγάπης.
 Ας μεταφέρουμε αυτήν την αίσθηση της θαλπωρής και της χαράς μέσα στο σπίτι μας, στολίζοντας το με χρώματα γιορτινά. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στολίδια απλά, πρωτότυπα, που δεν κοστίζουν τίποτα, αλλά θα δώσουν λάμψη και θα ομορφύνουν τον χώρο μας.



Κλαδιά δέντρων
Κάνε μια βόλτα στην εξοχή ή στο κοντινό πάρκο της γειτονιάς σου και κόψε ένα μικρό κλαδάκι. Τώρα μπορείς να το βάψεις, στο χρώμα της επιλογής σου με μπογιά (σε spray), αφού πρώτα, έχεις απλώσει χαρτιά από εφημερίδες, ώστε να μείνει ο χώρος σου καθαρός. Είναι μια διαδικασία πάρα πολύ εύκολη, πολύ γρήγορη και με εξαιρετικά όμορφο αποτέλεσμα.



Φύλλα (φαρδιά) των δέντρων
Σίγουρα στην διάρκεια της βόλτας θα συναντήσεις αποξηραμένα φύλλα που έχουν πέσει χάμω. Μπορείς να μαζέψεις μερικά. Συνήθως έχουν ένα υπέροχο μπορντό – κόκκινο χρώμα, τα οποία αν θέλεις τα κρατάς έτσι ή τα βάφεις, με την ίδια διαδικασία.


 Άπλωσε μερικά σε μια πιατέλα, ανάμεσα σε κηροπήγια ή σε κεριά, για μια ρομαντική ατμόσφαιρα, κοντά στο αναμένο τζάκι.
 Επίσης μπορείς να τα τοποθετήσεις σε ένα καλαθάκι ανάμεσα σε ξηρούς καρπούς όπως κάστανα, καρύδια  και ξυλάκια κανέλλας.  



Σας εύχομαι καλή επιτυχία!
          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...