Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Πώς να κάνεις την επιλογή του κατάλληλου συντρόφου?



Δες τρόπους που θα σε βοηθήσουν, πώς να επιλέξεις τον κατάλληλο σύντροφο!!


<< Βοήθα με να σε βοηθώ ν’ ανεβούμε το βουνό! >>  Τι είναι αλήθεια η ίδια η ζωή?  ένα ύψωμα ένα βουνό το οποίο καλούμαστε να διαβούμε.
 Το μονοπάτι αυτό της ζωής, μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.


 Άλλοτε θα μας καλεί να δροσιστούμε στο γάργαρο νερό μιας πηγής, να ξεκουραστούμε στην σκιά των δέντρων του δάσους, να ατενίσομε με λαχτάρα τον πράσινο κάμπο και τον γαλάζιο ορίζοντα.
 Άλλοτε πάλι θα έχει μεγάλες ανηφοριές, σημεία δύσβατα με ‘’γρεμνά’’ και φαράγγια, όλο πέτρες και χαράκια που δυσκολεύουν το περπάτημα. Όταν όμως φτάσεις στην κορυφή και ατενίσεις την θέα από ψηλά θα ανταμειφθείς για τον κόπο σου!    
   

Η συμβίωση!

Εάν σ’ αυτήν την περιήγηση καταφέρεις να  έχεις ένα καλό συνοδοιπόρο-σύντροφο, να σε κρατάει από το χέρι, να στηρίζει την προσπάθεια σου και να σε αγαπάει, τότε είσαι πολύ τυχερή!
Φυσικά και εσύ θα πρέπει να ανταποδίδεις αναλόγως. <<  Γιατί για  να πετύχει ο γάμος, δεν απαιτείται απλά να επιλέξεις το σωστό άτομο, θα πρέπει και εσύ να είσαι το σωστό άτομο.>>  

  

Να νιώθεις σίγουρος-η για την επιλογή σου!

Ποτέ μην αποφασίσεις κάτι βιαστικά, επειδή φοβάσαι << μήπως μείνεις στο ράφι>> ή απλά γιατί θέλεις να φύγεις από το πατρικό σπίτι. Να σκεφτείς σοβαρά και να βεβαιωθείς ότι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις! Πολλές γυναίκες ψάχνουν σύντροφο ο οποίος να τους προσφέρει προστασία και κύρος, αλλά τελικά καταπιέζονται από το ταίρι αυτό! Διότι οι άντρες ή οι γυναίκες δεν αποτελούν σύμβολα κοινωνικής ισχύος.  



Το πάθος μονάχα, δεν είναι αρκετό!

Οι σχέσεις που στηρίζονται αποκλειστικά στην σωματική έλξη, σπάνια αντέχουν στο πέρασμα  του χρόνου. Η σωματική εμφάνιση ελκύει, όμως αλλάζει όσο περνάει ο καιρός. Αυτό που αντέχει στην δοκιμασία του χρόνου είναι η αληθινή αγάπη, η οποία προέρχεται κυρίως από την κοινή προσπάθεια και την συνεργασία, αντιμετωπίζοντας από κοινού τις χαρές και τις δυσκολίες της ζωής.



Φροντίζουμε να γνωρίζει καλά ο ένας τον άλλον!

Θα πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά τον χαρακτήρα του μελλοντικού συντρόφου σου. Αρκετές σχέσεις ναυαγούν για τον λόγο ότι, οι σύντροφοι-σύζυγοι, δεν γνωρίζουν και δεν καταλαβαίνουν  πραγματικά ο ένας τον άλλον. Η γνώση του άλλου δεν είναι εύκολη υπόθεση και ο καλύτερος τρόπος  για να το πετύχεις είναι οι ειλικρινείς, αποκαλυπτικές και ανοιχτές συζητήσεις.
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...