Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

9 - Tips διακόσμησης για ένα ρομαντικό υπνοδωμάτιο! την ημέρα του αγ.Βαλεντίνου!



Ρομαντικό ύφος στο υπνοδωμάτιο για την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου!
 Την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου θέλεις να μεταμορφώσεις το υπνοδωμάτιο σου χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα?
 Διέθεσε λίγο γούστο, λίγη δεξιοτεχνία, λίγο ελεύθερο χρόνο και πολύ κέφι!
 Αφού έδωσες ρομαντική ατμόσφαιραστην είσοδο του σπιτιού και διακόσμησες με ανάλογο στιλ
 την τραπεζαρία σου, σειρά τώρα έχει το υπνοδωμάτιο!

Προετοίμασε το δωμάτιο, χρησιμοποιώντας τις ιδέες που βλέπεις στις εικόνες ! 

 

1.Ρομαντικό ύφος!

 

 Διακόσμησε το δωμάτιοσου ανάλογα με το προσωπικό σου γούστο και επέλεξε για αυτήν την ιδιαίτερη μέρα να δώσεις ένα ζεστό και ρομαντικό ύφος! 

2.Χρώμα παντού!

 

 Προσπάθησε να υπάρχει ένα βασικό χρώμα στο δωμάτιο! Τα υπόλοιπα χρώματα μπορούν να είναι ανοιχτές και σκούρες αποχρώσεις του βασικού αυτού χρώματος!

3. Κόκκινο!

 

Βάλε μερικές νότες από κόκκινο χρώμα, να είναι διάσπαρτο σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους, της ζεστασιάς, της ζωής και της αποφασιστικότητας!

4.Φώς!

 

Ο φωτισμός του δωματίου θα πρέπει να είναι χαμηλός! Άναψε ένα πορτατίφ  ή μπέρδεψε μία σειρά από  Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στα κάγκελα του κρεβατιού σου!(Εάν έχεις σιδερένιο).

5. Κεριά!

 Δώσε επιπλέονρομαντικό ύφος με το φώς των κεριών! Η σκοτεινή ατμόσφαιρα που δημιουργούν ενισχύει την οικειότητα και σε βοηθά να εκφράζεις την αγάπη σου!  Μόνο πρόσεξε μακριά από κουρτίνες!

6. Μουσική!

 

 Απαλή, ρομαντική μουσική κάνει τις στιγμές ιδιαιτέρες και διώχνει το άγχος μακριά! Μπορείς να κάνεις μια λίστα με τι σας αρέσει να ακούτε!

7. Κουρτίνες!

 

 Τοποθέτησε κουρτίνες σκίασης , δημιούργησε την ψευδαίσθηση σαν να μπαίνει το φώς από το ηλιοβασίλεμα μέσα στο δωμάτιο σου!

 8. Σεντόνια!

 

Ξέρω Χειμώνας είναι, κρύο έχει, αλλά για την ημέρα αυτή βάλε στην άκρη τα βαμβακερά ‘’χουχουλιάρικα’’ σεντόνια σου. Μεταξωτά ή σατέν θα ήταν το ιδανικό!

9. Σαμπάνια και  ‘’σοκολατάκια’’!

 

Σε ένα δίσκο πάνω στο κομοδίνο σου τοποθέτησε την παγωμένη σαμπάνια, τα ποτήρια και  το μπολ με τα αγαπημένα σου σοκολατάκια ! Γύρω-γύρω άπλωσε πέταλα από τριαντάφυλλα!  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...