Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

4 - σημεία κλειδιά για να είσαι καλοντυμένη τον Νοέμβριο!


Νοέμβρης μήνας και μετά τα έντονα πρωτοβρόχια υπάρχει ειδικά τις νυχτερινές ώρες μια υγρασία στην ατμόσφαιρα, μια παγωνιά, ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο ψυχρός και εμείς θα πρέπει να ντυθούμε αναλόγως. Καλό είναι να δημιουργήσουμε στιλάτα, ζεστά σύνολα με ρούχα που ήδη έχουμε στη ντουλάπα μας.
 Εάν βασιστούμε σε κομμάτια ''κλειδιά'' μπορούμε να ''παίξουμε'' και να πειραματιστούμε με τις νέες τάσεις της μόδας ή με πιο κλασικές γραμμές. Αναλόγως την διάθεση μας και για πια περίσταση, προσπαθούμε χρησιμοποιώντας ορισμένα ρούχα ''πασπαρτού'' να δημιουργήσουμε αρμονικούς  συνδυασμούς. 

1 . Το jean !

Ένα ρούχο ευέλικτο και διαχρονικό. Φοριέται σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας και με πολλές επιλογές. Θα αναρωτιέστε πώς να συνδυάσω το τζιν και με τι να το φορέσω; Απλά  οι συνδυασμοί είναι άπειροι! Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποια περιγραφή. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Απολαύστε τις!   


                   Με ένα χαρούμενο, ανάλαφρο παλτό, στις απογευματινές μας βόλτες!


                     Με το ζεστό πουλόβερ και ώρα για καφέ!
  

               Για μια σικάτη εμφάνιση, με πουκαμισάκι και τα ανάλογα αξεσουάρ.

   

2 . Το μαύρο παντελόνι!

Αποτελεί ίσως το κορυφαίο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Με την υφασμάτινη ή την δερμάτινη εκδοχή του επισφραγίζει συχνά με τον πλέον αρμονικό τρόπο το στυλ μας.
 Έτσι πολύ εύκολα με ένα μαύρο παντελόνι, μπορούμε να δημιουργήσουμε 
κομψές εμφανίσεις για την βραδινή μας έξοδο, καθώς ταιριάζει εξαιρετικά σε κάθε σωματότυπο και ιδιαίτερα στον μεσογειακό όπου λόγω χρώματος η αλήθεια είναι ότι οπτικά τουλάχιστον αφαιρεί πόντους.



3 . Το λευκό πουκάμισο!

Το πλέον σημαντικό κομμάτι της ντουλάπας μας, που μπορεί να φορεθεί με τα πάντα και σχεδόν παντού. Μπορεί να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση με τι να συνδυάσω τη φούστα ή το παντελόνι μου; ή τι να φορέσω αύριο στην δουλειά;
 Επιλέγοντας ανάμεσα στα πολλά στυλ και σχέδια, αυτό που ταιριάζει με το υπόλοιπο ντύσιμο μας, ένα λευκό πουκάμισο θα μας βοηθήσει πάντα να είμαστε κομψές στις διάφορες εμφανίσεις μας. Συνδυάζοντας όμορφα αξεσουάρ απογειώνουμε το στυλ μας.





4 . Το απλό λευκό t-shirt!

Πολύ εύκολα μπορούμε να φιλοξενήσουμε το απλό λευκό μπλουζάκι μας στο φθινοπωρινό ή ακόμα και στο χειμερινό ντύσιμο μας με κομψό τρόπο. Με ένα απλό λευκό μπλουζάκι μπορούμε να φωτίσουμε με τρόπο μαγικό ένα ταγιέρ, να δημιουργήσουμε casual εμφανίσεις για όλες τις ώρες της ημέρας και γενικότερα με έξυπνους συνδυασμούς, μπορούμε να έχουμε γοητευτικά αποτελέσματα. 

         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...