Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Tάση - Πέρλες!! Παπούτσια κεντημένα με πέρλες!




Αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για τους περαστικούς, ειδικά για τις γυναίκες, η ανανεωμένη βιτρίνα γνωστού και αγαπημένου καταστήματος της πόλης.
 Πέρλες, φτερά, ημιπολύτιμες πέτρες, έντυναν τις γόβες και τα μποτάκια δίνοντας τους μια υπέροχη λάμψη.
 Μια λάμψη που ταίριαζε λίγο και στο πνεύμα των Χριστουγέννων, από τις βιτρίνες των διπλανών καταστημάτων, που (είχαν ήδη ντύσει τις βιτρίνες τους με χριστουγεννιάτικα στολίδια)! Ιδιαίτερα οι αστραφτερές λεπτομέρειες  vintage αισθητικής στις πέρλες, σε συνδυασμό με κομψές γόβες μαύρου χρώματος, ήταν η αποθέωση της φινέτσας! 


Πλέον οι πέρλες, το αριστοκρατικό αυτό αξεσουάρ, που είχαμε συνηθίσει να φοράμε στον λαιμό μας, μετακομίζουν και στολίζουν τα παπούτσια μας. Ντύνουν υπέροχα τα πέδιλα, τις γόβες, ακόμα και τα μποτάκια μας, δίνοντας λίγη λάμψη στη χειμωνιάτικη καθημερινότητα μας.

 Οι γόβες μας! Αγαπημένες!

Τα παπούτσια με πέρλες είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο εξωτερικό, μια τάση της οποίας η δημιουργία ξεκίνησε από τον οίκο Miu Miu και Gucci. Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε, πολύ σύντομα απλώθηκε παντού και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία!  


Ας τολμήσουμε λοιπόν να φορέσουμε για την βραδινή μας έξοδο, γόβες διακοσμημένες κομψά με πέρλες, κάνοντας την τσαχπινιά να έχουμε τον αστράγαλο μας ακάλυπτο.


 Ας φορέσουμε υπέροχα, λαμπερά μποτάκια τις βροχερές μέρες!


 


Μια όμορφη λεπτομέρεια από πέρλες στα μποτάκια μας και αμέσως έχουμε μια ευέλικτη εμφάνιση, μοντέρνα και νεανική, για όλες τις ώρες της ημέρας. Από το πρωί στο γραφείο έως τον απογευματινό περίπατο.

Αυτό που μένει λοιπόν, είναι να είμαστε πρόθυμες να δοκιμάσουμε την νέα τάση: Πέρλες, κεντημένες πάνω στα παπούτσια μας, ώστε να αναβιώσουμε την αίσθηση μιας άλλης εποχής.
 Μιας εποχής με ροκοκό αισθητική, που όμως δεν παύει να είναι κομψή και σικ διαχρονικά από την εποχή της Μαρίας Αντουανέτας μέχρι σήμερα.
 Εξάλλου η Coco Chanel έλεγε: οι πέρλες θα ζουν για πάντα! Κάτι ήξερε!      





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...