Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Αγίου Βαλεντίνου! Ιδέες για πρωτότυπα δώρα της τελευταίας στιγμής!



Πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν τι δώρο να πάρουν στο έτερον ήμισυ κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Όλες τις προηγούμενες ημέρες σκέφτεσαι πιο είναι το ιδανικό δώρο για τον αγαπημένο/η σου και πώς μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου μέσα από αυτό.
 Είτε πιστεύεις στην γιορτή αυτή, είτε όχι είναι μια ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά και να ζήσεις όμορφες στιγμές παρέα με τον αγαπημένο/η σου.


 Με την ποικιλία η οποία υπάρχει στα μαγαζιά ίσως και να μην δυσκολευτείς ιδιαίτερα στην επιλογή σου. Βέβαια εκεί που μπορείς να κάνεις την διαφορά είναι η πρωτοτυπία του δώρου και πώς θα καταφέρεις να εκφράσεις το προσωπικό σου γούστο και τα αισθήματα σου μέσα από αυτό.
 Με αυτές τις σκέψεις ετοίμασα μια λίστα με πρωτότυπα δώρα τα οποία ίσως σε βοηθήσουν στην αναζήτηση σου!


1. Ερωτικό γράμμα!



Ίσως αρκεί ένα μικρό ερωτικό γράμμα στην τσέπη του σακακιού του αγαπημένου σου, για να κάνει την ημέρα ιδιαίτερα ρομαντική και ξεχωριστή. Σε ένα  χειρόγραφο σημείωμα μπορείς να περιγράψεις με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματα σου και πως νοιώθεις για τον αγαπημένο σου, γιατί ένα ερωτικό γράμμα αποτελεί ίσως την καλύτερη επιλογή την ημέρα αυτή!
  

2. Μια μικρή απόδραση!



Προγραμμάτισε μια μικρή απόδραση για τους δύο σας, μακριά από την πόλη και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Ίσως αν επιλέξεις σαν προορισμό ένα μέρος που δεν το έχετε επισκεφτεί ξανά μέχρι τώρα, να αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη, ένα ονειρεμένο και ερωτικό διήμερο.


3. Ρομαντικό δείπνο!



Αν οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις δεν σου επιτρέπουν την μικρή απόδραση μακριά από την πόλη, μην αγχώνεσαι. Μπορείς άνετα να οργανώσεις ένα ρομαντικό δείπνο σ’ ένα καλό εστιατόριο με ρομαντική ατμόσφαιρα και καλή μουσική!








4. Το άλμπουμ της αγάπης!



Αγόρασε ένα όμορφο άλμπουμ και τοποθέτησε μέσα τις κοινές φωτογραφίες σας, τις οποίες μπορείς φυσικά να περιγράφεις με τρυφερά λόγια αγάπης. Εναλλακτικά σε μια όμορφη κορνίζα μπορείς να βάλεις την αγαπημένη σας φωτογραφία για να στολίζει το δωμάτιο σου!

5. Κόσμημα!



Τα κοσμήματα δεν παύουν ποτέ να αποτελούν κλασικά δώρα για άνδρες και για γυναίκες. Υπάρχουν πολλές επιλογές, ανάλογα τι ποσό θέλει να διαθέσει κάποιος. Ρολόγια ή βραχιόλια όλα υπέροχα είναι!      

      

6.Το τεράστιο ''μαγικό κουτί''!     


               

 
Πρόσφερε στον αγαπημένο/η σου ένα μεγάλο μαγικό κουτί που θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις! Όπως για παράδειγμα ένα κουτί με σοκολατάκια σε σχήμα καρδούλες, διάφορες λιχουδιές, ένα αρκουδάκι, παιχνίδια, μια ανθοδέσμη από κόκκινα τριαντάφυλλα και φυσικά μια όμορφη ρομαντική κάρτα με ευχές ή γλυκόλογα!   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...