Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Δώστε στιλ στα μαλλιά σας με ένα φουλάρι!




Μεταξωτά ή όχι τα χρωματιστά φουλάρια είναι ένα κλασικό αξεσουάρ που μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπες σε αρκετές εμφανίσεις μας!


 Όμως τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει και έρχεται Καλοκαιράκι τι κάνουμε; Πώς θα τα φορέσουμε ξεφεύγοντας από τις συνηθισμένες επιλογές; Πώς θα δώσουμε ιδιαίτερο στιλ και φινέτσα στο look μας;
 Πώς θα δώσουμε μια δροσερή Καλοκαιρινή αύρα στην εμφάνιση μας από το πρωί στην παραλία μέχρι την νυχτερινή μας έξοδο; Πώς θα τιθασεύσουμε τα μαλλιά μας που κάποιες φορές δεν στρώνουν με τίποτα; 

 Ας δούμε μαζί κάποιες ιδέες! 

 

·         *Αφού μαζέψουμε τα μαλλιά μας , τυλίγουμε γύρω από το κεφάλι ένα μεγάλο φουλάρι. Αφήνουμε τις άκρες του να πέφτουν ανέμελα στο πλάι και έτσι μπορούμε να έχουμε ένα ιδιαίτερα Καλοκαιρινό στιλ!



·        *Αν έχουμε μακριά μαλλιά, μπορούμε να κάνουμε μια πλεξίδα ενσωματώνοντας μαζί με τα μαλλιά το φουλάρι. Μπορούμε να το πλέξουμε και στο τέλος να στερεώσουμε με την άκρη του το τελείωμα της πλεξίδας!



 
·          * Θα τολμήσουμε να δέσουμε ένα φουλάρι σε έντονο χρώμα, (της αρεσκείας μας), σαν κορδέλα γύρω από το κεφάλι μας. Ταιριάζει σε ότι σχήμα προσώπου κι αν έχουμε.




·         *Μας προβληματίζει το δίλημμα πώς να φτιάξουμε τα μαλλιά μας σήμερα; Πολύ εύκολα τα πιάνουμε ένα ωραίο κότσο ψηλά στο κεφάλι ή πιο χαμηλά πάνω από τον σβέρκο και δένουμε γύρω από τον κότσο ένα μικρό μεταξωτό μαντήλι. Αμέσως είμαστε καλοχτενισμένες με ωραίο στιλ!


·          *Αντίστοιχα μπορούμε να πιάσουμε την ''αλογοουρά'' με το μαντήλι μας.

·          *Για να μην ξεθωριάζουν τα βαμμένα μαλλιά τώρα το Καλοκαίρι με τον ήλιο, δένουμε το μαντήλι μας ''πειρατικά''.

·         *Αν μας αρέσει το ethnic στιλ, τότε οι συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε είναι πολλοί, ταιριάζοντας το φουλάρι με τα αντίστοιχα αξεσουάρ.  

       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...