Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

7 Τρόποι πώς να φορέσετε σωστά το ζιβάγκο!




Το ζιβάγκο μεταφέρει την δική του ιστορία στο πέρασμα των χρόνων από την δεκαετία του 50 όταν η Marilyn Monroe φωτογραφιζόταν με το μαύρο ζιβάγκο μπλουζάκι της και προσπαθούσε να μας εξηγήσει μια πιο σέξι εκδοχή του, έως αργότερα όταν το ενέταξαν στο ντύσιμο τους άνθρωποι της τέχνης και των γραμμάτων, σε μια περισσότερο μποέμ επιλογή.
                   Το καρό - και δες πώς να το επιλέξεις για το ντύσιμο σου!


 Ανεξάρτητα από την διαχρονική του πορεία το ζιβάγκο αποτελεί ένα από τα πιο ''βολικά'' κομμάτια του Χειμώνα στην ντουλάπα μας, διότι μπορεί να συνδυαστεί εξίσου εύκολα με τα πιο κλασικά όσο και με τα πιο casual κομμάτια.   

1. Με jeans !


Ένα ζιβάγκο φαρδύ, σε casual ύφος, με χαλαρή γραμμή και με εξίσου χαλαρή διάθεση από εμάς, μπορεί να φορεθεί άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το πρωί, συνδυάζουμε το ζιβάγκο φορεμένο πάνω από jean παντελόνι και τα αθλητικά μας παπούτσια. Αργότερα  προς το βραδάκι αντικαθιστούμε τα αθλητικά, με μπότες.
                       Jean παντελόνι! Δες πιό είναι το ιδανικό για σένα!

2. Με φούστα!


Ο απόλυτος συνδυασμός! το μαύρο ζιβάγκο μπλουζάκι, φορεμένο μαζί με γκρι mini φούστα ίσως και καρό, θα αναδείξει την εικόνα μιας καλοντυμένης γυναίκας, με το δερμάτινο σακάκι να κρατά τις ισορροπίες
     Κομψό δερμάτινο μαύρο σακάκι! Δες 10 και 1 τρόπους για να το φορέσεις!

 

3. Σε φόρεμα!

 

Την διαφορά εδώ την κάνει, ο υπέροχος τρόπος με τον οποίο ένα ζιβάγκο πλεκτό φόρεμα μπορεί να αγκαλιάσει το σώμα, προκειμένου να προβάλει και να αναδείξει την τέλεια εφαρμογή του.


4. Σε λεπτή υφή! (Για το γραφείο)!

                  
                       9 Στιλάτες ιδέες πως να ντυθείς στην δουλειά σου!
 Για μια υπέροχη εμφάνιση στο γραφείο, ταιριάζουμε ζιβάγκο με λεπτή πλέξη και λεπτή υφή, φορεμένα μαζί με δερμάτινη pencil φούστα, κομψές γόβες οι οποίες θα ανυψώσουν το στιλιστικό μας παιχνίδι και φυσικά δεν παραλείπουμε τα αντίστοιχα αξεσουάρ.


 Στην αντίθετη περίπτωση συνδυάζουμε το λεπτό ζιβάγκο με κοστούμι σε ανδρόγυνο look, προτιμώντας γκρι απόχρωση ή βουργουνδί αν θέλουμε να δώσουμε ζωντάνια και χρώμα στην εμφάνιση μας.


5. Μαζί με πουκάμισο ή με φόρεμα!

 

Έχουμε όλες μας πιστεύω ένα αμάνικο φόρεμα που μας αρέσει. Δεν είναι απαραίτητο να κρυώνουμε όταν το φοράμε τον Χειμώνα, διότι μπορούμε να το συνδυάσουμε με το ζιβάγκο μας μέσα από το φόρεμα και έτσι να έχουμε άνεση και κομψότητα.

6. Ζιβάγκο αμάνικο!


Και από το αμάνικο φόρεμα, ας σταθούμε στο αμάνικο ζιβάγκο μπλουζάκι μας που θα μας συνοδεύει στα πάρτι και γενικότερα στις βραδινές μας εξόδους. Για αυτήν την περίπτωση επιλέγουμε λεπτά, φίνα υφάσματα, σε χρώματα της επιλογής μας. 


Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε rock διάθεση, επιλέγουμε να συνδυάσουμε το oversized  αμάνικο ζιβάγκο μας με δερμάτινο παντελόνι και μποτάκια. Φροντίζουμε να στολίσουμε τον λαιμό μας με ένα ιδιαίτερο statement κόσμημα.   
                                      Statement κοσμήματα!

   7. Με παλτό! 

  Μπορούμε να συνδυάσουμε το ζιβάγκο μας με το μπεζ ή το γκρί παλτό μας. Ίσως και με το κόκκινο που είναι και στην μόδα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...