Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Ανοιξιάτικες, στιλάτες, νεανικές εμφανίσεις με τζιν!



Το τζιν αποτελεί ένα βασικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας γιατί μπορεί να φορεθεί με πολλούς και συνάμα διαφορετικούς τρόπους. Ακόμα και ο πιο απλός συνδυασμός μπορεί να έχει τη σφραγίδα του προσωπικού σου γούστου, είτε παίζοντας με τις διαφορές στα χρώματα ή δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες.
 Δες τι μπορείς να επιλέξεις ώστε να έχεις ωραία και συνάμα κομψή εμφάνιση στην καθημερινότητα σου.



1. Το κλασικό ανοιξιάτικο στυλ!




Το τζιν σου θα ταιριάξει αρμονικά με φωτεινά χρώματα ώστε να έχεις ένα επιτυχημένο συνδυασμό ιδανικό για το καθημερινό σου ντύσιμο.
 Μπορείς να φορέσεις ροζ ή κρεμ σακάκι, μπλούζα μαρινιέρα και για τελείωμα χαριτωμένα πέδιλα με λουράκια.


2. Με αξεσουάρ σε έντονα χρώματα!




        Μην διστάσεις να κάνεις την ανατροπή συνδυάζοντας το ήσυχο τζιν παντελόνι σου με εντυπωσιακά κόκκινα αξεσουάρ. Διότι τα αξεσουάρ είναι πολύ σημαντικά και εύκολα δημιουργούν ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα με μια απλή κίνηση.


3. Με κλασικό πουκάμισο!




      Ιδανικό ντύσιμο για την δουλειά σου.
 Ιδανική, κλασική επιλογή το μονόχρωμο ή το λευκό πουκάμισο με τζιν παντελόνι και ο συνδυασμός με μπαλαρίνες το πρωί, καθώς συνεχίζεις με γόβες το απόγευμα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο το ντύσιμο σου είναι πάντα κομψό και νεανικό.


 

4. Jeans with jeans!




Μπορεί τα τζιν πουκάμισα να είναι σέξι και σοφιστικέ καλύπτοντας με χάρη το γυναικείο σώμα. Συνδυαζόμενα σε πιο ανοιχτές χρωματικές επιλογές, με το τζιν παντελόνι σε κάποιους τόνους πιο σκούρο, δίνουν μια αρμονία σαν αποτέλεσμα. 



5. Ρομαντική δαντέλα!

 

    Εάν έχεις ρομαντική διάθεση, μπορείς να ταιριάξεις το τζιν σου με δαντελένιο πουκάμισο και        αρκετά ασημένια αξεσουάρ.


6. Ζώνη με στρας!




Είσαι λάτρης στις μεγάλες και φαρδιές ζώνες; Μπορείς να αναδείξεις το τζιν παντελόνι σου φορεμένο με μια υπέροχη ζώνη με στρας ή μια πλούσια αγράφα.


7. Λευκό τζιν!




Το τζιν την άνοιξη έρχεται σε διάφορα χρώματα. Αν προτιμάς το λευκό χρώμα είναι πολλές οι επιλογές που μπορείς να έχεις. Με ένα floral πουκάμισο το οποίο αφήνει ακάλυπτους τους ώμους ή με βαθύ ντεκολτέ σε σχήμα V, θα καταφέρεις να έχεις κομψή εμφάνιση ενισχύοντας την θηλυκότητα σου.   



 8. Δερμάτινα σανδάλια!




Ακόμα και το πιο απλό τζιν μπορεί να φορεθεί σύμφωνα με το προσωπικό σου γούστο, αν φυσικά σου αρέσουν τα δερμάτινα πέδιλα, τα t-shirt,με τα αντίστοιχα αξεσουάρ σε τσάντα και ζώνη.
 Μην ξεχάσεις το καπέλο το οποίο θα δώσει παριζιάνικο αέρα στο στυλ σου. Τελείωσε το ντύσιμο σου με χρυσά αξεσουάρ στο χέρι.


               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...