Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

6 Ιδέες για να είσαι καλοντυμένη στην εγκυμοσύνη σου!



Κάθε γυναίκα γνωρίζει πόσο σημαντικό ρόλο για την εμφάνιση της παίζει το ντύσιμο. Αυτό ισχύει και για την εγκυμοσύνη, που όμως υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί σε ότι αφορά την μόδα. Διότι η μέλλουσα μανούλα θα πρέπει να επιλέγει ρούχα άνετα, σε φαρδιά γραμμή, φτιαγμένα από μαλακό ύφασμα ώστε να επιτρέπουν στην επιδερμίδα της ν’ αναπνέει ελεύθερα.
 Αν σου αρέσει να προσέχεις την εμφάνιση σου και θέλεις να έχεις κομψό και μοντέρνο style μέλλουσας  μαμάς σίγουρα θα το βρεις στις παρακάτω προτάσεις.


 1. Τα ρούχα! 



Κατ’ αρχήν δεν χρειάζεται να τρέχεις για αγορές μόλις δεις ότι δυσκολεύεσαι λίγο να κουμπώσεις το φερμουάρ της φούστας ή του τζίν σου.
 Χαλάρωσε! Οι περισσότερες κοπέλες μέχρι τον 5ο μήνα μπορούν να φορούν τα κανονικά τους ρούχα γιατί δεν έχουν πάρει βάρος. Καλό είναι να αγοράζεις με προσοχή, ανάλογα πώς μεγαλώνει ή κοιλίτσα σου τα ρούχα που σου είναι τότε απαραίτητα.

 2. Tunic!



 Με μια ανάλαφρη tunic μπορείς να αισθάνεσαι δροσερή και κομψή τώρα που θα αρχίσει να ζεσταίνει ο καιρός. Συνδυασμένη με το τζίν ειδικό για την εγκυμοσύνη και άνετα παπούτσια, μπορείς να βγεις για τον απογευματινό σου περίπατο.

 3. Μαρινιέρα!





 Η αγαπημένη μπλούζα σου αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο, γιατί κάθε κοπέλα νοιώθει πιο χαρούμενη και πιο σίγουρη, όταν ξέρει ότι σε όλες τις περιστάσεις είναι όμορφη. Απλά θα πρέπει τις κρύες μέρες να είναι πάντα ζεστό το σώμα σου.

 4. Αντρικό πουκάμισο!





 Θησαυρός η ντουλάπα του συζύγου! Το βαμβακερό πουκάμισο του, που λίγο τον στενεύει στους ώμους; Το πουλόβερ του; Την φόρμα του που είναι χαλαρή και δεν σε στενεύει;
 Όλα! Μα όλα αυτά είναι ευκαιρία να τα χαρείς.

 5. Τα αξεσουάρ!



 Φυσικά και δεν χρειάζεται να κρύψεις την αγάπη σου για ένα όμορφο μαντίλι δεμένο στα μαλλιά ή τον λαιμό, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα κολιέ, κοσμήματα τα οποία θα χαρείς στην περίοδο της εγκυμοσύνης, σου φτιάχνουν την διάθεση και θα χρησιμοποιήσεις αργότερα μετά την εγκυμοσύνη.

 6. Εσώρουχα!





 Από φιλαρέσκεια οι περισσότερες κοπέλες μέλλουσες μαμάδες φροντίζουν πρώτα το στήθος τους.
 Η περιοχή αυτή του σώματος είναι άλλωστε και η πρώτη που μεταβάλλεται. Μπορείς να διαλέξεις ένα άνετο σουτιέν που να στηρίζει το στήθος σου χωρίς να σε πιέζει.
 Οι κυλόττες μπορούν να έχουν όμορφα χρώματα και σχέδια όπως σου αρέσουν, απλά, αυτό που πρέπει να προσέξεις να είναι καλής ποιότητας βαμβακερό ύφασμα.                       

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...