Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Μαρινιέρα! Στιλάτες ανοιξιάτικες εμφανίσεις!



Στιλάτες ανοιξιάτικες εμφανίσεις μ’ ένα ριγέ μπλουζάκι?



Ηλιόλουστο το Κυριακάτικο πρωινό και η Μαίρη δεν ήθελε να καθυστερήσει στη συνάντηση με τις φίλες της. Θα ξεκινούσαν τη μέρα τους με ένα ζεστό ρόφημα στο καφέ της πλατείας, και κατόπιν θα αποφάσιζαν που θα συνέχιζαν για φαγητό.
 Όρθια μπροστά στη ντουλάπα της σκεφτόταν να αφήσει πίσω τα μάλλινα ρούχα που την ζέσταιναν κατά την διάρκεια του χειμώνα και να ψάξει στα βαμβακερά ανοιξιάτικα, ή στα πλεκτά μπλουζάκια της. Είχε ήδη στο μυαλό της τη ντουλάπα της άνοιξης!


 Είναι αυτά τα λίγα κομμάτια ρούχων που χρειαζόταν για να περάσει στο μεταβατικό στάδιο της αλλαγής από τη μια εποχή σε άλλη. Κ’ εκεί στο ράφι πάνω ακριβώς από τα λευκά πουκάμισα, είδε διπλωμένη την ριγέ μπλούζα. Περιχαρής την τράβηξε αποφασιστικά και την φόρεσε χωρίς δεύτερη σκέψη. Τώρα αυτό που έμενε ήταν με ποιο τρόπο θα μπορούσε να την συνδυάσει καλύτερα.


 1.  Μαρινιέρα  με φούστα!  

 

Με την μαύρη φούστα θα έχει ένα μοντέρνο, chic look αποτέλεσμα, ιδιαίτερα κολακευτικό για την σιλουέτα της. Φυσικά θα ολοκλήρωνε την εμφάνιση της με ένα ζεστό σακάκι για πανωφόρι, γόβες και ανάλογη τσάντα. Λίγο πιο κει όμως της χαμογελά μια mini φούστα εξίσου χαριτωμένη κ’ αυτή. Θα σκεφτεί τι θα επιλέξει!





 2.  Μαρινιέρα με μαύρο skinny παντελόνι! 

 

Τον προηγούμενο μήνα είχε αγοράσει δύο μαύρα παντελόνια που πραγματικά τα χρειαζόταν για να είναι καλοντυμένη στην καθημερινότητα της. Συνδυασμένο το μαύρο παντελόνι με την μαρινιέρα είναι μια εύκολη, κλασική λύση για όλες τις ώρες της ημέρας.





 3.  Μαρινιέρα με τζίν παντελόνι!

 

Ήρθε η ώρα να αναζητήσει τα ωραιότερα και πιο στιλάτα τζίν της, τα οποία θα συμπληρώσουν με τον ιδανικότερο τρόπο το ταίριασμα με την μαρινιέρα και θα δώσουν την ευχάριστη πινελιά στην εμφάνιση της. Δυσκολεύεται να αποφασίσει, ίσως και να επιλέξει το boyfriend jean για να δώσει κάτι διαφορετικό, διατηρώντας το προσωπικό στυλ της.





 4.  Μαρινιέρα με καπαρντίνα!

 

Έως τώρα προτιμούσε μονοχρωμία στο ντύσιμο της, σκούρο γκρι, μπλε, μαύρο. Όμως σήμερα νοιώθει τόσο χαρούμενη, καθώς βλέπει τον ήλιο να λάμπει που θέλει να προσθέσει περισσότερο χρώμα. Θέλει να πειραματιστεί με τα χρώματα ώστε να ταιριάξει τα πάντα αρμονικά δημιουργώντας άποψη και στυλ.




                  

 5. Μαρινιέρα με σορτς!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...