Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Δες, πώς να ταιριάξεις τα χρώματα και το στυλ της άνοιξης με τα ξανθά μαλλιά σου!



Η πρώτη εικόνα που σου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι την άνοιξη είναι τα φωτεινά χρώματα, τα ανθισμένα λουλούδια, τα καταπράσινα λιβάδια. Με πρότυπο την τόσο πλούσια και υπέροχη παλέτα της άνοιξης, χρωμάτισε κ’ εσύ το ντύσιμο σου και φέρε μ’ αυτό τον τρόπο χαρά, αισιοδοξία, απόλαυση στη ζωή σου.
 Θα έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε δροσερά υφάσματα με έντονα μοτίβα ή απαλά, αέρινα με ρομαντική διάθεση. Φυσικά ότι κ’ αν επιλέξεις θα ταιριάξει και θα αναδείξει τα όμορφα ξανθά σου μαλλιά!


 1. Μοτίβα!

 



 Είναι παράξενη η αίσθηση που σου δημιουργείται όταν βρίσκεσαι στο κέντρο του ενδιαφέροντος εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την εμφάνιση σου. Επέλεξε το ανοιξιάτικο φόρεμα με μοτίβα για την απογευματινή σου έξοδο και προσπάθησε να δηλώσεις με αυτόν τον τρόπο ότι η άνοιξη είναι εδώ.

 2. Τα έντονα χρώματα!

 



 Όταν η άνοιξη έχει ορμήσει και ανακατεύει τα χρώματα, δεν μπορείς παρά να αφεθείς στην μαγεία της στιγμής. Ότι κ’ αν επιλέξεις, από το πράσινο των λιβαδιών, το γαλάζιο του ορίζοντα, το φούξια των λουλουδιών, το πορτοκαλί ή το κίτρινο του ήλιου, όλα είναι υπέροχα και σε καλούν να παίξεις μαζί τους.

 3. Floral φόρεμα!

 



 Το floral φόρεμα αποτελεί το σήμα κατατεθέν της άνοιξης. Εξακολουθεί να καθρεπτίζει τον ανθισμένο κήπο και την χαρούμενη διάθεση, σε κάθε σου εμφάνιση.
 

4. Τα κροσέ κομμάτια!

 



 Συνδύασε τα κρόσσια στο ντύσιμο σου, για να έχεις μια χαριτωμένη, αέρινη κίνηση σε κάθε βήμα.

5. Animal prints!

 



 Ίσως σου αρέσει, ίσως και όχι. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα το βλέπουμε για πολύ καιρό ακόμα. Σε ανοιξιάτικες επιλογές μπορείς να έχεις από φόρεμα, παπούτσια, έως τσάντα.


6. Ρομαντικό ροζ!



    Ακολουθώντας τις τάσεις τις ανοιξιάτικης μόδας, θα εκπλαγείς από τις πλούσιες επιλογές σε casual ρούχα που μπορείς να συνθέσεις και είναι σίγουρο ότι θα βρεις κάτι το οποίο σε ευχαριστεί και θα ταιριάζει μα το προσωπικό σου στυλ.


7. Ναυτικό στυλ!



 Με την αγαπημένη μαρινιέρα και ένα blazer στο χρώμα του ουρανού θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις minimal επιλογές που ίσως σου αρέσουν.

8. Η γκρι βάση!

 


Όπως είπαμε η άνοιξη μπορεί να είναι φωτεινά χρώματα και ανθισμένα λουλούδια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αφήσεις στην  άκρη τα γκρι μπλουζάκια σου. Επέλεξε λοιπόν μια γκρι βάση και για αλλαγή πρόσθεσε κάτι φωτεινό σε αξεσουάρ ή παπούτσια.


9. Τα αξεσουάρ!




Τα XL αξεσουάρ εμφανίζονται υπέροχα στο ντύσιμο σου την άνοιξη. Παραμέρισε τα minimal αξεσουάρ και υιοθέτησε ευρύχωρες τσάντες τεραστίων διαστάσεων, statement κοσμήματα για να δώσεις στυλ στην εμφάνιση σου.      











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...